Update
Door: Stefan
Blijf op de hoogte en volg Stefan & Leonie
26 September 2006 | Nederland, Maassluis
nog maar 1 week.. nog 6 nachtjes slapen in een lekker bed, 6x douchen met warm water, 6x een prakkie, nog een weekend stappe met onze vrienden nog 2x dronke in Nederland. het belangrijkste nog 3 dagen werken!!! en dan 180 dagen vakantie.. best vervelend allemaal ;)
Stefan
28 September 2006 - 17:19
Amanda:
Ik kan maar 1 ding zeggen!!!!! HAVE FUN!!!
En doe geen dingen die ik niet zal doen! En dat is best veel HAHA!! OF U niet, nou ja doe in iedergeval voorzichtig.... Take care!
Laters!
Greetings from Amie...;-) -
29 September 2006 - 09:33
Willem Bek:
Ik wens jou en je vriendin een goede vaart en een behouden thuiskomst toe. Geniet er maar van. -
29 September 2006 - 11:50
Rob Vink:
Stefan, bedankt voor je inzet (tot het laatst!) bij ons. Goede reis en tot ziens.. -
29 September 2006 - 17:45
Marzziej:
Eej Luitjes!!
Eindelijk is het bijna zover en kunnen jullie lekker gaan genieten van de mooie dingen die komen gaan! :) Heel veel plezier daar samen en doe voorzichtig! ;)
Liefs Marsha -
29 September 2006 - 18:19
Je Lieve Kleine Zusj:
Hoiii Grotebroer!!
Heeeeel erg veel plezier.. ennee wel voorzichtig doen he.. Ik zal je missen!!
133 en halfe kus voor elke dag 1..tjee.. ;)
Heeeeel veel liefs
Je lieve ;) kleine Zusje!!
Milou
29 September 2006 - 19:20
Je Lieve Schoonbroer:
hey steef en leoni geniet nog maar even van dat lekkere bed en de douche want die ga je missen :D . doe voorzichtig geen gekke dingen doen en zorg dat jullie heel thuis komen. heel veel plezier.
(K)
groetjess maikel -
01 Oktober 2006 - 19:40
Je Zusie:
Ik weet lekker wat PANTAI!! betekend en ik heb het lekker niet op gezocht salalalalaaaa!!!!!!
;)
kusie -
02 Oktober 2006 - 17:59
Mariella:
he jullie daar ik wens jullie heel veel plezier en zeker veel mooi weer
pas goed op jullie zelf en kijk uit
groetje mariella
ex collega van stefan