Aangekomen !! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Stefan & Leonie - WaarBenJij.nu Aangekomen !! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Stefan & Leonie - WaarBenJij.nu

Aangekomen !!

Door: samen

Blijf op de hoogte en volg Stefan & Leonie

04 Oktober 2006 | Thailand, Bangkok

Goede avond allemaaaaal !

Hier een live verslag vanuit Bangkok.

We zijn vandaag 12 uur locale tijd aangekomen! Super relaxe vlucht. Steef is versierd door de mannelijke crew van klm....
Leonie is gevraagd om stewardes te worden..! soms zit het mee en soms zit het tegen! daar in tegen konden we wel veilig slapen! :) want achter ons sliep een ninja foto volgt nog.

Ze hebben een totaal nieuw vliegveld voor ons aangelegt zo ook het vervoer naar de stad toe. Gewoon 4 verdiepingen elk ingedeeld met taxi's bussen lijn bussen etc. Je bent gewoon 30 min bezig om uittezoeken waar wat komt en welke richting gaat. best te doen met 33 grade :D en een lekkere warme spijkerbroek:P.

Taxi to bangkok ideaal 300 bath is 6 euro voor 40 km rijden !! mag je niet moeilijk over doen

We slapen nu in een hostel ergens bij khao san road.
Worden we daar gelijk overvallen door van die school chickies allemaal netjes in zwart rokje en een witte blouse: Halloow can I ask something: Ja dat is prima 1 iemand wilde wat vragen camera er bij komt heel de klas er bij staan moest iedereen ineens een interview doen met ons.. best gezellie we hebben tijd zat ;). Net lekkerrrr gegeten!!!!! en geshopt! owja en een ticket geboekt voor koh chang. morgen 8 uur verzamelen en dan 7 uur reizen voordat we daar ergens zijn! dus nu aan de cocktails en slapen maar ;)

Voor allemaal werkse!

Wij gaan een sappie drinken!

Groetjes

Van Leonie en Stefan

• 04 Oktober 2006 - 12:14

Evelien:

hey wat leuk jongens!!!

ben benieuwd naar die ninja haha! en natuurlijk naar de andere foto's van die school chicky's ;)

ga er maar lekker van genieten, wij zitten hier alleen al te kwijlen bij het verhaaltje van 33 c het is hier kouder en het regent natuurlijk... Nederland :(

veel plezier en drink een overheerlijk cocktailtje op ons ;)

groetjes eef

• 05 Oktober 2006 - 10:08

Martiene:

Hoi Stefan en ook Leonie,

Ik wil jullie nog een hele fijne reis wensen. Jammer genoeg was ik op de laatste werkdag van Stefan er niet en heb niet echt goed afscheid kunnen nemen.

Stefan, hartelijk dank voor al je inzet van de afgelopen maanden en ik hoop dat jullie nu van je wel verdiende reis kunnen genieten. Leuk om jullie te kunnen volgen via deze website.

Heel veel succes en plezier !

Martiene

• 05 Oktober 2006 - 17:52

Inie:

Hey levensgenieters
    zo daar zijn jullie dan eindelijk op plaats van bestemming.
    Nou jullie hebben het dus al top zo te horen en lachuh die foto's.
    nou ik mis jullie nu al hoor. ik hoop dat jullie het helemaal super saampjes gaan hebben maar dat zal wel goed komen.
    Nou take care,LOve you en een hele dikke knuffel

• 05 Oktober 2006 - 18:17

Jos:

Zo vakantiegangers. Even het thuisfront wat zout in de wonden wrijven met jullie 33 graden en low costs. Gisteren teambuilding gehad, met bootjes op het water, 15 graden en hoosbuien, gezellig joh.
    Dus geniet van het mooie weer daar. We zien de foto's wel tegemoet.
    Groeten,
    Jos