Klein verhaaltje
Door: samen
Blijf op de hoogte en volg Stefan & Leonie
10 Oktober 2006 | Thailand, Bangkok
Terug in Bangkok!
Koh chang was eeen heel mooi eiland!! alleen door de vele regen val in de afgelopen weken zijn er modder stromen geweest en daardoor is er veel schade aan wegen en gebouwen.
We zullen heeeeeel snel de foto's laten zien.
We zijn net aangekomen in bangkok daar staan ook veel stratenblank dat gaat vanzelf wel weer overrrr :P
We hebben ook onze reis ff aangepast tsja je bent flexibel als je nergens aan vast zit. We gaan morgen een visum regelen voor Laos/ vietnam en cambodja en beginnen met sappige malariapillen die we eerst moeten kopen 6 bath per stuk is uhh iets van 15 cent.
Owja morgen gaan we ook eenkabeltje kopen voor de camera zodat we foto's online kunnen zetten!!!! want we hebben er al aardig wat!!
We gaan weer ff een paar dagen terug:
Het is zondag 8 okt.
Het was heel de dag lekker weer zonnetje enzo we hadden een scooter gehuurd 125 cc dus dat wilt wel! wij over dat eiland crosse echt Super warmmM! gewoon zweten als een otter. komen we bij wat heuvels aan staat er een bord het is steil of stijl? maakt niet uit gaat het gewoon recht omhoog dat was gewoon ENG!! daarna met veel moeite boven komen haakse bochten naar beneden het leken wel zwarte pistes echt niet gezond de remmetjes van dat ding konden het niet aan... was wel een aparte ervaring! Daarna zijn we naar een aantal stranden geweest we hebben een hoop ellende gezien van de zware regenval veel bungelows hotels restaurants zijn weg gespoeld. waar het water de zee inkomt is er een hoop rotzooi. Shit happens voorderst gewoon lekker relax aan gedaan. Einde van de middag weer ff zwemmen en van de zonsondergang genieten ;) het water is ook iets van 28 graden en helder en mooi gewoon super! :P
S'avonds bbq op het strand en wat cocktails gedronken en naar een thaise disco geweest. Die lui zijn helemaal verslaafd aan een harde muziek alles staat hard het doet gewoon au aan je oren. JAJA en Steef werd zowat omvergelopen door een lady boy. ze dacht dat ze net zo breed was als Steef hahaha :D
Volgende dag gewoon regen daarom zijn we maar terug gegaan naar bangkok en hebben onze reis een beetje aangepast!
Binnekort weeer nieuwe spannende verhalen vanuit Bangkok!!! met foto's ! van de afgelopen dagen.
Iedereen bedankt voor de super leuke reacties en weet ik het wat!
Ga vooral zo door !!!
het is weer tijd voor een cocktail !! het is hier nu precies 22:00
fijne avond allemaal !!
Groetjes
Ons
10 Oktober 2006 - 15:13
Woptor:
OOOOh dus steef heb hetzelfde probleem als hier in de disco's -)
Nou prut dan maar, we nemen ook wel ff een drankie op jullie.
s6 verders -
10 Oktober 2006 - 17:37
Roosje:
Hahhahahahaha Lachen Man! Geniet van de Cocktail's, drink erook maar een paar voor mij....... Dikke knuffel!! -
10 Oktober 2006 - 18:14
Mariella:
ben blij te horen dat jullie het super naar jullie zin hebben. jammer dat het weer een beetje tegenzit maar goed zo als ik het begrijp uit jullie verhaal laten jullie je daardoor niet kisten.
zal zeker gauw weer lezen
groetjes
mariella -
11 Oktober 2006 - 11:08
Amie:
Ik ga een half jaar typen al een gek!! Haha...
Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben!
Het zal alleen maar beter worden!! En idd als je nergens aan vast zit... Doe lekker wat je wilt!
Hey onie hebbie al vlechten????
Have fun
Latersssss
Kus kus..... -
11 Oktober 2006 - 14:18
Onie:
Nee banaan ik heb nog geen vlechten die komen er binnenkort aan!
xxx -
11 Oktober 2006 - 17:50
Jos En Ineke:
Hoi vakantiegangers.
Mooie foto's wel veel regen. Het idee van die rubberboot was zo slecht nog niet. Ik begreep dat jullie ook nog in een "spannend"internet cafe zijn geweest. Je maakt daar wat mee, wat anders dan een Fox reisje, overigens, zie je die lui ook nog rond lopen??? of staan ze te klagen aan de balie omdat hun zon garantie is verlopen.
Neem nog een cocktailtje op onze en jullie gezondheid. Ik tracteer.
Garoeten
11 Oktober 2006 - 19:30
Petri Cor +nichtjes:
Volgens ons moeten we maar over een half jaar een afspraak maken bij de AA vanwegen jullie drankprobleem.Wel leuk om te lezen dat jullie ook veel regen hebben (geintje)Sascha heeft de foto's ook gezien, en ze vond ze leuk.Het volgende berichtje stuur ze zelf. Van jullie ome Cor mogen jullie ook een drankje nemen, want julie zijn toch al naar de klote!!!!! Wel een foto nemen als je daar je haar laat knippen.Veel liefs van de loenies xxxxxxxxxxxxxxxxx -
12 Oktober 2006 - 03:20
Stefan & Leonie:
Goede morgen,
Met de cocktails komt het helemaal goed, je zweet hier gelijk alles uit dus dat zit wel goed !!
We gaan nu lekker ontbijten! en bij de erasmusbrug kijken ja die hebben ze hier ook!!
Groetjes ons