Bangkok na 2dagen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Stefan & Leonie - WaarBenJij.nu Bangkok na 2dagen - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Stefan & Leonie - WaarBenJij.nu

Bangkok na 2dagen

Door: samen

Blijf op de hoogte en volg Stefan & Leonie

12 Oktober 2006 | Thailand, Bangkok

Hoi luitjes

Zoals jullie zien hebben we er wat foto;s voor jullie erop gezet, zo hebben jullie beetje beeld hoe de omgeving er uit ziet s en hoe die verandert is hahaha.

Nou onie heeft al van af gisterenavond last van de buik. Dus dat is niet echt goed maar gelukkig heb ik een slaaf die steef heet. alleen soms moet oppassen dat hij niet versierd wordt door een homo. Want gisterenavond zaten we even in een internetcafe en daar achter zat een karaokebar vol met homo;s. Nou ik moest steef tegen houden :P hahaha nee hoor, maar iedereen zat al aan elkaar in het internetcafe dus het was opschieten en wegwezen.

Gisterenochtend hebben we onze visum geregeld voor Laos en Vietnam en we krijgen ons paspoort a.s woensdag weer terug. We moesten papieren vol met vragen invullen. maar we wisten niet alle vragen die vent zij elke dat maakt niet uit. Dus ongeveer de helft is ingevult. Na dat visumgedoe gingen wat leuks doen en dat was shoppen. Nouja we ging voor snoer voor de camera en voor je het weet kom je met leuke truitjes terug, Kan gebeuren. Het was wel leuk want er was een groot warenhuis en niet 1 maar volgens mij wel 3. De 1e verdieping was net zo groot als de oosterhof maar ze hadden wel 6verdieping. Met eten, meubels,markkleding, prulletje en kledingwinkels. Voor mannen was er wat minder of maat l nou ja dan verzuipt steef in. Wat wel heel cool was dat er heel veel studenten waren en dat heel die wijk voor rijke studenten is. Ook stappen enz het ziet er heel leuk uit.

Vandaag hebben stuk gelopen naar de erasmusbrug. Het water was aardig hoog. We horen dat buiten bangkok en richting het vliegveld veel water was gevallen. Dat hadden we op tv gezien, jaa onze thais wordt met de dag beter hahaha. Maar vandaag was het wel bloed verziekt warm. Als je niet insmeert ben je zo verbrand. Ohja ik heb vandaag mij eerste thaise massage van dit jaar gehad. Ze hebben mij erg gekraakt. Gelukkig ben ik niet super dun want anders was ik gebroken. En nog middagdutje gedaan en we zijn gelijk 10keer knapper. We hebben net indiaas gegeten en dat was lekker!! ja wat we morgen gaan doen ja dat mag joost weten. Ik weet wel een paar dingen wat wij kunnen doen maar ja je weet nooit hoe het loopt. Maar we doen nog best veel en af toe afkicken. Want we hebben al paar engels mannen gezien en die waren dronken!! niet gezond! Die vent wilde met iedereen vechten en hij zo de alcoholtest in 1sec niet halen.

Nou nu staat cas aan dus wij weten waar de file's staan:P
En hebben jullie nog leuke plannen voor dit weekend?

Groetjes onie en steef

• 12 Oktober 2006 - 21:18

Jos:

Nou plakken met die 200 foto's. Van het weekeinde wordt het hier mooi weer. Wij denken aan strand bezoek. Een paar cocktailtjes drinken en zo, alleen verdampen die niet zo snel als bij jullie. Mogelijk dat de cocktails vervangen wordt door wijn.

• 13 Oktober 2006 - 09:49

Evelien:

hey jullie hebben het zo te lezen erg leuk, alleen beetje jammer van die vele regen. maarja je kan het niet altijd mee hebben he, je moet t maar zo zien... hebben we dat ook weer mee gemaakt want als het daar regend is het toch net als of de douche aanstaat..? nou dat heb je hier niet dus.

hier is het nu ook weer en je las het al van jos zo blijft t ook van t weekend joepie!!

o heb trouwens een nieuwe baan gevonden dus moet nog tot 30 nov bij hapag en dan op naar MACS shipping... hoopies meer centjes en dingen te doen ;)

nou veel plezier nog en we houden het bij!

groetjes eef

• 13 Oktober 2006 - 13:15

Monique:

Hallo allebei, hier even een berichtje van een oud-collega van Stefan. Mariella gaf me deze site door dus gelijk ff gekeken. Heel tof zoals jullie dit opgezet hebben. Nog heel veel plezier en geniet er maar lekker van. Ik blijf jullie soapie volgen in ieder geval. ennuhhhhhhhhhhh Steef uhhhh ja dat zeg ik uhhhhhhhhhhhhhh ja. Hihihi Sorry, moest dit even kwijt zodat je het niet kon vergeten.

Groetjes en have fun

Monique