Nog meer Cameron Highlands
Door: samen
Blijf op de hoogte en volg Stefan & Leonie
26 Juni 2011 | Maleisië, Cameron Highlands
Daarvoor hebben we ook een reden.. we zitten namelijk nog steeds in de Cameron Highlands…
hahaha ja echt nog steeds!!!
Het gaat nog steeds goed met ons ondanks we vierkante ogen hebben van het turen naar een beeldscherm!!
We hebben nu eindelijk een deel van ons project af!!!! Na maanden van onderzoek en verhalen schrijven, foto’s verzamelen, designen en nog veel meer dingen die om de hoek komen kijken bij het maken van een boek is het dan eindelijk gelukt.
We hebben een informatie boek geschreven over het Britse verleden in de Cameron Highlands. Het boek staat vol met oude foto’s en leuke verhalen over diverse bezienswaardigheden in de Highlands.
Bezoek de website:
www.cameronhighlandshistory.com
Op het moment zijn we opzoek naar uitgevers in NL en in Maleisië om het ook als een “echt boek” uit te laten geven.
Waarbij we in Maleisië alweer tegen de nodige problemen aanlopen! Zoals license om te publiceren etc etc etc etc etc.
Binnenkort meer nieuws en foto’s !!!!
Greeeets,
O&S
10 Juli 2011 - 19:32
Leo Janssen:
Stefan en Leonie,
De foto's zijn weer geweldig. Heel mooie straatbeelden en mooie natuur.
Veel succes nog met jullie project.
03 Augustus 2011 - 08:20
Corinda:
hey echt super wat jullie doen joh, hoe ben je op het idee gekomen?
en tja dat updaten, daarwas ik ook nooit zo goed ik, ik vond het altijd vreselijk om dat te doen en zoveel werk, omdat ik niet zo'n typmiep ben. ha, ha. dikke kus corinda -
25 Augustus 2011 - 10:12
Ons:
we zijn aan het reizen!! nouja cocktails aan het drinken in bangkok...
Binnenkort meer !!
Greeeets
Ons -
28 Augustus 2011 - 11:29
Jos:
naar laos of terug naar maleisie??? -
10 Oktober 2011 - 11:35
Janet:
hay hay
wanneer komt er weer nieuws? gaat alles goed met jullie?
ik heb een nieuwe baan begin 1 nov in ridderkerk met jongeren lekker dichtbij!
xxx janet